Шукати в цьому блозі

четвер, 19 липня 2012 р.

"Економ ярмарок" у Нововолинську


  Сьогодні побував на "Економ ярмарок" у приміщенні ДЮЦ-у (Дитячо-юнацький Центр)




Всі таблички та написи на російській мові.








Великий вибір різних однакових речей. По якості товару нічого не скажу, думаю що ціна може і відповідає якості товару. Хоча не вірю, що тут дешевше на 40-50% ніж на ринку як пишеться на банері.


  

В цінах не сильно орієнтуюсь, тут далеко не модні - дешеві речі.




Туніка всього 75грн.






Чоловічі куртки на зиму - 180 та 250грн. 






Біля мене стояла жіночка і була незадоволена цінами, казала що такі туфлі на нашому центральному базарі дешевші ніж тут. Не розумію, як можуть туфлі коштувати дешевше ніж тут? Хотілося придбати собі за 60грн взуття та протестити - за який час відвалиться підошва в умовах що буду ходити по гарячому асфальті.




Кросівки "найковски" - 100грн. Є такі люди, яким краще купити 10 парк кросівок по 100грн ніж одну нормальну за 1000грн. Секрет в тому, що дороге взуття буде носитись в 10-разів краще і довше ніж дешева китайська підробка. Віддаючи 100грн за сміття - ви нічого не економите тільки просто витрачаєте дарма гроші і зіпсуєте собі ноги.




Дитячі тапці по 10грн. цікаво з чого вони і чи безпечні для дітей. Є такі ідіоти що беруть нові телевізори, ноутбуки в кредит, а потім коли треба гроші, несуть цю непотрібну їм техніку в ломбард. Люди перестали думати, що їм дійсно треба а без чого можна і обійтись.Такі речі як одяг і взуття - людині потрібні, і на цьому економити не можна.






Зустрів ще одного покупця який був незадоволений якістю, ходив обурений, бурмотів під ніс що це все Китай, неякісно...




На кожний товар є свій покупець. Я пробув у приміщенні хвилин 15, за цей час мінімум три людини щось прикупили собі. Ярмарок буде тривати по 29 липня.



Якщо хто придбав якісь речі на подібних ярмарках, чи знає ціну подібного одягу на ринку - відпишіть у коментарях скільки вони коштують і як вони носяться, можливо я помилився в оцінці і тут дійсно можна купити гарний одяг чи взуття за низькими цінами.

1 коментар: