Шукати в цьому блозі

четвер, 21 лютого 2013 р.

Дорога Нововолинськ - Львів.


Про дорогу з Нововолинська до Львова ніхто добре ніколи не казав. Пропоную подивитись на декілька фотографій які показують стан покриття цієї “траси”


Пропоную включити музику до цієї теми і продовжувати перегляд фотографії.



В Червонограді пропонують нам їхати в об'їзд, невже дійсно йде ремонт дороги.



На фото добре помітна глибина ями. Тут і танку було б складно проїхати.



Кожного дня тут тисячі водіїв ризикують життям. Вже жарти про погані дороги навіть не смішні.




Великі Мости. Через царський міст їде камаз який везе “відходи” лісу на іноземний завод Кроноспан що знаходиться біля Нововолинська. Кожного дня - мінімум десяток таких камазів з лісом їде на завод.



Директор заводу нагло всім бреше, що Кроноспан використовує тільки відходи коли проводиться стихійна вирубка лісу. З такими темпами ми не тільки залишимось без доріг, а ще і без лісу.



Їдемо далі.



Далі.




Хочеться заткнути ротяку усім брехливим чиновникам які добре заробляють на відкатах по ремонту доріг і жаліються на погані погодні умови, на стихійні лиха та навіть на червяків які портять дорожне покриття. Подивіться на дорогу яку робили турки до Євро2012, від міста Рава-Руська до Львова.




Привіт Львів. Кажуть що Нововолинські водії автобусів, цілу ніч не можуть заснути, якщо знають що їм прийдеться їхати у Львів. Я їм вірю.




6 коментарів:

  1. Жах.А що буде завтра...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. завтра буде деребан грошенят які виділять на ремонт дороги ) а через пару років ми будемо читати в бізнес журналах інтерв'ю з крутими бізнесменами які всього досягли самі а починали з ремонту доріг...

      Видалити
  2. Голосуйте зальше за Яныка и его покращення!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в 2015 ми всі побачимо гарні відеоролики на тв як команда в.ф. ремонтує дороги, а ось опозиція буде показувати вже зовсім інший ролик, з дорогами як на фото і на все горло буде кричати, що ті всі біди через ригів.

      Видалити
  3. ВИ НАІВНІ ТА СМІШНІ.НІМЕЦЬ НЕ ЗМІГ ВЗЯТИ УКРАІНУ СИЛОЮ,ВЗЯВ ГРОШИМА.КРАЩЕ РУБАТИ ЛІС В АБОРИГЕНІВ НІЖ У СЕБЕ В АЛЬПАХ.

    ВідповістиВидалити