Шукати в цьому блозі

понеділок, 23 липня 2012 р.

Кроноспан - День Відкритих Дверей


21 липня завітав в гості на завод Кроноспан.





 Кожного року Кроноспан робить таке свято для наших мешканців, це вже 5-те по рахунку.




Погода не дуже добра для такого заходу, весь ранок йшов дощ, багато хмар мало сонечка.




Всіх гостей пропускали тільки через прохідну де стояло в рядок чоловік з десять, охоронці чи якісь спеціальні працівники. Не думаю, що просто так вони там тусувались, мабуть була вказівка не пускати окремих людей на свято.




Помітив таку картину. До знаку "стоп" під'їхала мама з маленькою дитиною в колясці, і попросила, щоб пропустили через ворота. Охоронець пропустив тільки коляску, а мама з дитиною мусила йти через прохідну. Чому так? Боялись провокацій???




На сцені ведучий професійно вів програму. Веселий настрій, дотепні жарти - дітям та дорослим це подобається. Багато гостей приймали участь у караоке, це було дійсно весело.




 Був запрошений співак - Павло Табаков, я так і не дочекався коли він мав співати.




Перше що всі шукали на святі - це де халявне морозиво по 1-й гривні. І чи дійсно все можна купити тільки за 1грн?




Так. Морозиво, соки, води...  все по 1грн. Одна проблема, що дуже швидко все розпродавалось. Мені пощастило, вдалось легко купити одну порцію морозива, довго у черзі не стояв.







Все дуже швидко розбирали. Добре що продавали хоч по одній гривні а не давали безкоштовно.




А так хотілось попити.




Друге це атракціони. Діти веселились, грались...




Доросліші грали у футбол. Незважаючи на те що дощ зробив все мокрим, всі весело проводили час.







Черги на атракціонах.




Забавна чарівниця, не знаю з якої вона казки, але дітям сподобалась.





Емоції. Знайдіть дві однакові.




Діти катаються на надувному човні. І все це на фоні нашого зрубаного лісу, можливо саме цим лісом ми розплачуємось за це свято. Виходить дуже дорога ціна. Скільки зрубаного лісу за заводом можна побачити тут.




Місце для куріння. Так, правильно, заборонити зовсім курити на території не можемо - тому давайте всіх курців заведемо в клітку.







Про сміття. Кроноспан зрозумів, що сміття буде багато - обгортки, пляжки, пакети, лопнувші шарики - і тому поставив багато смітників на території де проходило дане свято.







Скрізь майже було чисто. Чому так не можна було зробити місяць назад на святкування дня морозива коли до нас завітала країна Рудь?




На екскурсію по заводу не попав. Простояв у черзі хвилин 10, відкрились ворота, працівники в оранжевих жилетках запустили половину тих хто стояв зі мною в черзі і закрили ворота перед носом іншій половині тих хто чекав. Нічого не пояснювали, просто посміхались ввічливо всім.







На даху помітив оператора з найкрутішої у Нововолинську студії "Модерн", біля нього в оранжевій жилетці пристроївся і постійно ходив працівник заводу, який на дешеву відеокамеру знімав те що "Модерн" знімав на свою професійну, аби в кадр не попало нічого зайвого, чекаємо на супер відео-ролик про завод. Керівництво дуже переймається репутацією свого заводу тому на це свято було запрошено ще ТТІ та Волинське телебачення. І всі мають щось гарне показати про цей завод.

Ось ще одна ціна цього свята. Реклама заводу.




Все, кінець, йдемо додому. А за територією заводу нас чекали покинуті людьми флаєри




 Та спеціально залишені кур'єрами рекламні буклети на вікнах автівок.




П.С. Хата у селі Панасівка.



4 коментарі:

  1. Кроноспан - це безпечний завод! нічого шкідливого у ньому немає!!! кажу це як працівник заводу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А те що смердить днями, Ви спитайте жителів Панасівки вони Вам скажуть, шкідливо чи ні, а те лапшу про пар вішають кожен рік і підкупляють людей влашавують свято морозиво по 1 грн., як перед виборами......

      Видалити
  2. Чому ніхто не пише про збитого хлопчика?

    Завод Кроноспан не подбав про безпеку дітей, коли діти йшли зі свята, один хлопчик переходив дорогу (біля заїзду на кроноспан) і на моїх очах його збила машина. Да була погана видимість, але ж можна було відправити декілька чоловік від заводу в оранжевій формі - щоб ті безпечно переводили дітей через трасу - Нововолинськ-Володимир. Просто ЖАХ.

    ВідповістиВидалити